Een zaak van vertrouwen

Geaccrediteerd vertrouwenspersoon

Fiducia is in 2020 opgericht door Inge van der Kroon. Ik ben geaccrediteerd vertrouwenspersoon en aangesloten bij de branchevereniging LVVV. Ruim 23 jaar werkte ik in commerciële en operationele functies in de logistiek, transport en scheepvaart. Een dynamische, zakelijke wereld, waar ik mij nog steeds prima thuis voel. Toch richtte ik mij naast mijn functie ook altijd op de menselijke kant. Op de werkvloer was ik de verbinder, de persoon bij wie collega’s hun verhaal kwijt konden. In die zakelijke wereld breng ik graag wat meer zachtheid.

Praktische oplossingen

Ik houd van doorpakken. Als geaccrediteerd vertrouwenspersoon wil ik daarnaast mijn sociale, empathische kant meer belichten. De wereld is aan het verharden. Mensen staan onder druk en zien hun zekerheden wegvallen. Juist nu hebben zij grote behoefte om hun hart te luchten. Door objectief en geduldig te luisteren kan ik met de werknemer tot de kern komen en de angel eruit halen. Samen zoeken wij naar praktische oplossingen die werken. De vlinder in het logo van Fiducia staat voor de manier waarop ik in het leven sta. Ik leef met de dag, heb humor en relativeringsvermogen, ben toegankelijk en een open boek. Deze eigenschappen in combinatie met mijn interesse in mensen, maken dat mensen zich veilig voelen hun verhaal te doen. Hierdoor kan ik gesprekken gemakkelijk openbreken. Bovendien kan ik snel schakelen en laat ik mij niet zomaar uit het veld slaan.

Veilige werkomgeving

Als geaccrediteerd vertrouwenspersoon wil ik bijdragen aan een veilige werkomgeving. Wanneer werknemers zich veilig voelen en met plezier naar hun werk gaan, straalt dat af op hun omgeving. Zo wordt de wereld een beetje mooier.

Wil je een extern vertrouwenspersoon voor je organisatie? Neem contact met ons op!